Nyår 2012

Hej alla underbara!
  Idag är verkligen en sådan där dag där man inte vill gå ut - det är typ isbana över hela stan! Ska nog försöka göra det i alla fall senare... Hela morgonen har jag suttit i soffan i min filt, druckit te och tittat på film. Bron till Tabithia är en film som jag länge tänkt att jag ska se, och nu när den gick på tv passade jag på. Dock var den dubbad vilket gjorde den lite sämre än den egentligen skulle vart. Extremt sevärd var den dock!
  Här kommer utan anledning en gammal bil på min mamma och vad jag tror är hennes syskon. Rotade runt i lådor fulla med gamla foton och hittade massa fina! Samt några extremt pinsamma, såklart. 
 
  Idag ska jag stryka den finklänning jag ska ha på mig imorgon - jag är så taggad!! längtar verkligen jättemycket. Även fast jag fortfarande inte vet vad jag ska göra... antagligen blir det så att den bästa och jag kikar in på en fest lite snabbt och sedan vandrar till berget(där man måste vara vid tolv) 
  Måste komma på ett nyårslöfte också! ojoj! Något jag brukar göra, och som jag rekommenderar alla andra att göra också, är att skriva brev till sig själv på nyår. Så sparar man det och läser det inte förrens nästa gång det blir dags att fira! Förra året hade jag tyvärr ingen chans att skriva något... allt var så snurrigt, jag hade just insett att jag älskade alexander och allt sådant... Men i år ska jag minsann se till att göra det! pusspuss!