Dags för vår

 
Hejhej!
  Känner att jag liksom glömt att denna blogg existerar... men kom på det och bestämde mig för att skriva! Det har snöat idag, men trots det känns det verkligen att våren är påväg. Såg maskrosor igår ju! Här kommer i alla fall en sammanfattning av lite av det jag gjort dessa senaste vårmånaderna!
 
 
Fikade med en syster som kom på besök! Jag såg ju som vabligt alldeles förträfflig ut~   
 
 En vän till Alexander åkte upp från malmö under lovet och hade... med sig vit choklad(!!!) veganskt alltså. vilket bara går att köpa i stockholm och malmö(som jag vet iaf) så det var högst välkommet! Här avnjuts den med mörk choklad och gott te!
 

 

Min bror kom också på besök - enda bortifrån växjö! Han var faktiskt glad över att komma hit, oavsett hur han ser ut på bilden... Vi gick till en leksaksaffär och köpte bilbo-lego till vår lillebror, som fyllde år den 4 april! Där hittade jag såklart en underbar clonetrooper-mask, men jag kunde bara inte köpa den. 250 kronor är lite mycket för min ytterst tunna plånbok just nu känner jag, och de pengar jag har ska läggas på saker jag faktiskt har ett behov av.
 
  Här är mitt fönster! Det är väldigt fint tycker jag - även om det verkligen är överbelamrat med växter... Och min mönjelilja har börjat blomma! ååååh, vad glad jag blev när den gjorde det! Älskar verkligen våren... alla växter får nya skott som är sådär härligt illgröna, och så planterar man nytt! I år har jag bara sått basilika och avokado - annars har jag bara planterat om!
 
 
  och idag! mina vänner, hämtade jag ut min STUDENTMÖSSA!! iiiiiih, nära nu!! Jag hoppas verkligen att allt slutar gott... Liksom, att mitt meritvärde är ashögt så jag kan komma in på socionomprogrammet, och att jag lyckas få något jävla jobb! Hur lång tid tar det innan de kontaktar en? Inget av de jag sökt har gett mig något besked än..... tror inte det är ett gott tecken! Jaja, något jobb kommer jag nog lyckas skaffa mig tillslut!